romcarbon

Rólunk

A ROMCARBON S.A. 1962-ben kezdte el a szűrők gyártását, Romániában az első autószűrőgyártók között szerepel. E termelési ágazat 50 éves fennállása alatt , folyamatosan igazodtunk az ügyfeleink igényeihez a technológia frissítése és korszerűsítése, új termékek beillesztése által, hatékonyan egyesítve az idősebbek tapasztalatát a fiatalok lendületével, megtartva a hagyományokat, de ugyanakkor beillesztve az újat, így sikerült ezt az ágazatot egy olyan üzletté fejleszteni, ami kiállta az idő próbáját.

Az ágazat gyártósorai levegő-, olaj- vagy üzemanyag szűrőket termelnek különböző márkájú, az országban gyártott vagy importált autók és kamionok részére , valamint szűrőberendezéseket is különböző ipari berendezésekhez és gépekhez, gáz-, kompresszor-szívó berendezésekhez vagy mezőgazdasági gépekhez, a jelenlegi portfolió több mint 1,000 méret-típust tartalmaz, havi 500,000 egység termelési képességgel.

Egy dinamikus és komplex piacon működve, a ROMCARBON S.A. az ügyfeleinek igényeihez való gyors alkalmazkodást, új modellek beilesztését , a rendelés leadásától rövid szállítási időket , gyors szállítási hálózatok alkalmazását kínálja, ugyanakkor a termékek minőségét szakképzett személyzet biztosítja, saját laboratóriumokban való ellenőrzés és a technológia folyamatos ellenőrzése mellett.

A szűrők gyártásához használt alapanyagokat elismert gyártóktól vásároljuk: a szűrőpapírt a HOLLINGSWORTH & VOSE, a bádoglemezeket az ARCELOR MITTAL STEEL,a ragasztót a DOW és HENKEL cégektől.

A ROMCARBON S.A. a fenntartható fejlődés és társadalmi felelősségre nézve a helyes gyakorlat elveinek alkalmazását követi és szállítóitól is ugyanezt megköveteli.

A társaság az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított Minőség-Környezet Integrált Irányítási Rendszert tart fenn. A szűrők betartják a hatályos jogi követelményeket, ezeket bizonyítják az autószűrő termékekre kiadott terméktanúsítások fenntartása a Románia Gépjármű Nyilvántartási Hivatalnál valamint a mozdonyszűrők tanúsítása a Román Vasúti Hatóságnál. A mozdonyszűrőkre fenntartjuk a Vasúti Szolgáltató Engedélyt.

A ROMCARBON S.A. által gyártott szűrőket olyan hazai nagy vállalatok használják mint: DACIA AUTOMOBILE S.A., OMV PETROM, CFR CALATORI, CFR MARFA, TRANSGAZ S.A., ROMGAZ S.A., Független szállítói társaságok, stb.